Barbecuespecialiteiten

Wist u verder dat alle barbecuespecialiteiten uit eigen keuken komen? We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen. Hieronder ziet u een overzicht van onze specialiteiten.

Diverse spiesen

  • Vleeslollie
  • Kipspies zontomaat
  • Kipsaté
  • Varkenshaassaté
  • Shaslick
  • Hawaïspies
  • Golfstick
  • Biefstukspies
  • Lamshaas op stok
  • Topscoorderspies

Standaard assortiment

  • Gegaarde hamburger
  • Braadworstrondje
  • Barbecueworstje
  • Gekruid e drumstick
  • Entrecote
  • Sparerib
  • Lamskotelet
  • Gemarineerde kipfilet
  • Klaverburger
  • Pepersteak
  • Barbecueschijf
  • Kip op stok
  • Ribeye
  • Vleesfakkel
  • Oerhammetje
  • Merquezworstje
  • Diverse soorten chipolata

Salades

  • Barbecue-/ rauwkostsalade
  • Vers fruitsalade
  • Kartoffelsalade
  • Rundvleessalade
  • Zalmsalade
  • Russisch eisalade
  • Italiaanse rauwkostsalade

Sauzen

  • Satésaus
  • Shoarmasaus
  • Piri pirisaus
  • Smulsaus
  • Knoflooksaus
  • American grillsaus
  • Siss-kebabsaus

Diverse visspiesen

  • Garnalenspies groot
  • Zalmspies met paprika
  • Pangasiusspies

Groot vlees

Picanha: kerntemperatuur van 53-54 graden.

Rib-eye: kerntemperatuur van 53-54 graden.

Livar rack: kerntemperatuur van 58-62 graden.

picanha

Voor de zwoele zomeravonden

Tip! Leuk als voorgerecht of voor bij de borrel.

  • Tapas borrelschaal
  • Carpaccioschotel to share
  • Beef tataki to share

Barbecue 2023

Ruud Klercq, keurslager

Dorpsstraat 550
1723 HH Noord-Scharwoude
0226313076
0226426451

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten